in ,

CryCry OMGOMG

Καρδίτσα ΤΩΡΑ – Μπουνιές και κλωτσιές στο Αστυνομικό τμήμα με θύματα αστυνομικούς. Η ληστεία και…

Μια ομάδα νεαρών παραβατικών ξεκίνησε πρίν απο δυο ημέρες απο την Θεσσαλονίκη προκειμένου να “χτυπήσουν” ένα πολύ γνωστό καφέ της Καρδίτσας. Η ληστεία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε καθώς συνελήφθησαν τρείς δράστες απο τους αστυνομικούς της πόλης. 

  • Μετά απο λίγες ώρες στο αστυνομικό τμήμα της Καρδίτσας κατέφθασαν μια ντουζίνα νεαροί προκειμένου να συμπαρασταθούν στους “φίλους” τους.

Ανάμεσά τους και επιφανή γόνοι οικογενειών της συμπρωτεύουσας. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν έκπληκτοι – μέσα απο το βιντεοληπτικό υλικό – πώς ανάμεσα στους “φίλους” των δραστών ήταν και άλλοι τρείς που συμμετείχαν στην ληστεία και με θράσος βρέθηκαν έξω απο το τμήμα. 

  • Αμέσως έσπευσαν να τους συλλάβουν. Μέσα στο αστυνομικό τμήμα έλαβαν χώρα σκηνικά που δεν είχαν προηγούμενο. Οι νεαροί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρείς αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους μαζέψουν όλους.

Αυτή την ώρα περνούν απο τον ανακριτή Καρδίτσας τόσο οι δράστες της απόπειρας ληστείας αλλά και οι φίλοι τους που αντιμετωπίζουν τον μισό ποινικό κώδικα… κυρίως σε βαθμό πλημμελήματος.  

 

Τι άλλο θα ζήσουμε…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Λιάγκας για καταγγελίες κατά τραγουδιστή – «Δεν ξέρω πώς προέκυψε ότι είναι ο Ρόκκος – Δεν είναι ο Ρόκκος»