in

Καρδίτσα ΤΩΡΑ – Πτώσεις δέντρων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από το μπουρίνι

Μπουρίνι επηρέασε περιοχές και του νομού Καρδίτσας.

Ειδικότερα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας KarditsaLive.Net από τους δυνατούς ανέμους (μαζί με βροχόπτωση) είχαμε πτώσεις δέντρων σε διάφορες περιοχές με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επιχειρεί σε τρεις περιπτώσεις, παράπλευρα του δρόμου Καρδίτσας – Τρικάλων και στην περιοχή του Αγίου Θεοδώρου.

Χωρίς ηλεκτροδότηση είναι τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Σοφάδων με την εκτίμηση από το ΔΕΔΔΗΕ να είναι για αποκατάσταση έως τις 6.30 μ.μ.

Επισημαίνεται ότι αντίστοιχα φαινόμενα με δυνατούς ανέμους που έσπασαν δέντρα έχουμε και σε περιοχές των νομών Τρικάλων και Λάρισας ενώ ειδικότερα στο Δήμο Ελασσόνας είχαμε νωρίτερα και χαλαζόπτωση σε πολλές περιοχές που έκανε ζημιές σε καλλιέργειες.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Υποφάντης «αιφνιδίασε» την Κουτροκόη – «Σε βλέπω πολύ στον ΑΝΤ1. Μήπως συμβαίνει καμιά μεταγραφούλα;»

Ελευθερία Ελευθερίου – Πόζαρε με εσώρουχα σε καναπέ και έγινε χαμός…