in

Καλά θα πάει κι αυτό – Έρχονται πιο κοντά με τη σχέση τους να αποκτά προσωπικό χαρακτήρα

Η Ρόδω και ο Αλέκος, θυμούνται τη μικρή Μιχαέλα που στα 16 της ανέβασε παράσταση στην αυλή του σπιτιού – και τότε ο 14χρονος Πάρις είχε λιώσει χειροκροτώντας την. Σήμερα, η Μιχαέλα «τυφλώνει» τον Απόλλωνα (για άλλον πήγαινε), τον κουβαλά μέχρι το σπίτι του και οι δυο τους μοιράζονται αμήχανες αλλά τρυφερές στιγμές – με εκείνον να της ζητά να ΜΗΝ ξαναβρεθεί ποτέ με τον Πάρι. Η Μιχαέλα το υπόσχεται (στον Κουν μάλιστα!), αλλά η καρδιά της δείχνει άλλα.

Ο Πάρις, από την άλλη, αντιμετωπίζει μια έντονη κρίση πανικού. Αναμνήσεις από τον χωρισμό τους τον κατακλύζουν, ενώ παράλληλα παρακολουθείται διακριτικά από δύο μυστηριώδεις άντρες. Τον σώζει ο Τζόνι, που φροντίζει να τον απομακρύνει εγκαίρως.

Παράλληλα, η Χαρίκλεια και η Φιλιώ, καταστρώνουν σχέδιο για να βρουν σύντροφο στον Πάρι μέσω social media, κάτι που είχε καταστροφικές συνέπειες στο παρελθόν του.

Ο Τζόνι και η Ντιέγκο έρχονται πιο κοντά με τη σχέση τους να αποκτά πιο προσωπικό χαρακτήρα να μοιράζονται τρυφερά – χιουμοριστικά φλερτ και ψυχαναλυτικά insights για τον Πάρι, με τα ξηροκάρπια να λειτουργούν σαν… τεστ προσωπικότητας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αργυρούπολη ΤΩΡΑ- Απείλησαν διανομέα με όπλο και του άρπαξαν τα χρήματα που είχε πάνω του

Μόνο για μερακλήδες- Δείτε την Αλεξία Κούβελα σε καυτές πόζες…