in

Κακουργηματική δίωξη κατά 47χρονου Βολιώτη για διακίνηση κοκαΐνης

Κακουργηματική δίωξη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, άσκησε ο εισαγγελέας υπηρεσίας κατά ενός 47χρονου Βολιώτη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.
Ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια είχε φροντίσει και είχε δικηγόρο και ζήτησε προθεσμία και να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Ο 47χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή και μέχρι τότε κρατείται.

  • Ο άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στον Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διότι μετά από έρευνες που διενεργήθηκαν στο σπίτι του και σε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 22 νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 21,49 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 1.270 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.Οι αστυνομικοί εκτός από τα ναρκωτικά και τα χρήματα, κατάσχεσαν τη δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Επίσης αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Τετάρτης στον Βόλο μια 18χρονη για κατοχή μίας νάιλον συσκευασίας με ηρωίνη, βάρους 0,62 γραμμαρίων και δύο νάιλον συσκευασιών με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 0,35 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ως όφειλε.

  • Το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία συνέλαβε έναν 25χρονο με μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους 2,53 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχων ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1,3 γραμμαρίων,Τέλος χθες μετά τα μεσάνυχτα συνελήφθη στον Βόλο ένας 21χρονος διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 1,35 γραμμαρίων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Έπαθε γαστρεντερίτιδα» – Η Πρωτοψάλτη αποκάλυψε γιατί ο Στόκας δεν πήγε στο αφιέρωμα στον Μπιθικώτση

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Βρήκαμε τις πιο σ3ξι φωτογραφίες της