in

Καιρός – Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές με μικρή άνοδο θερμοκρασίας. Αναλυτική πρόγνωση

Βροχερός θα είναι ο καιρός τη Τετάρτη (11.02.2026) σε όλη τη χώρα. Θα ακολουθήσουν καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές αρχικά στα δυτικά και τα νότια και από το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα. Από το απόγευμα και από τα δυτικά οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς στα δυτικά να είναι κατά τόπους ισχυρές.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα 5 με 7 μποφόρ οι οποίοι τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα στα νoτιοδυτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 17 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο τους 19 βαθμούς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παρασκήνιο – Ο ΑΝΤ1 αναγέννησε τον Λιάγκα. Τώρα αρχίζει το σκληρό μεταγραφικό πόκερ

Η Παντελάκη για τον Θεοδωρόπουλο – «Είναι ένας πονηρός ανακατώστρας. Δεν τον μπορώ καθόλου»