in

Καιρός – Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – Έως 8 μποφόρ οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο

Θα συνεχίσει (02.12.2024) να σφυροκοπά η κακοκαιρία Bora αρκετά τμήματα της Ελλάδας. Θεσσαλία, Σποράδες, δυτική και νότια Πελοπόννησος, νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα θα βρεθούν στο επίκεντρο των φαινομένων καθώς θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού.

Στο Ιόνιο, τα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά οι βροχές και οι καταιγίδες βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν ως και τα 8 μποφόρ ενώ στα δυτικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι θα αγγίξουν 4 με 6 μποφόρ, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και της βόρειας χώρας ενώ παγετός θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 13 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θωρακίζει το σπίτι του ο Σάκης Ρουβάς με μέτρα ασφαλείας – Τι συνέβη; 

Γιώργος Σουξές – «Το είπα στην αστυνομία μία, δύο, τρεις και δεν έκαναν τίποτα»