Με ζέστη θα κλείσει ο καιρός αυτή την εβδομάδα αφού τη, Κυριακή (26/10/2025), σύμφωνα με την ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη θα δούμε μόνο παροδικές νεφώσεις.
Σύμφωνα με τη πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό, λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες θα σημειωθούν στα δυτικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και με πιθανότητα στην Μακεδονία και Θράκη. Το βράδυ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς, τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη τους 26 με 27 τοπικά 28 βαθμούς Κελσίου.



GIPHY App Key not set. Please check settings