in

Καιρός – Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας

Φθινοπωρινός θα είναι και τη, Τετάρτη (15/10/2025), ο καιρός, αφού σύμφωνα με την ΕΜΥ θα σημειωθούν αρχικά πυκνές νεφώσεις αλλά και τοπικές βροχές και καταιγίδες σε κάποιες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό, στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και μέχρι το απόγευμα στην ανατολική Πελοπόννησο μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες κυρίως στα δυτικά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Από τη νύχτα στο Ιόνιο αναμένονται νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 19 με 21, στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 24 και στα Δωδεκάνησα έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Με αυτή την μορφή καρκίνου παλεύει η Μαστροκώστα – Η επανεμφάνιση στο Instagram

Η Νίκι Μινάζ κινδυνεύει να χάσει την έπαυλή της – Αρνήθηκε να πληρώσει αποζημίωση σε πρώην φρουρό της