Γενικά αίθριος θα είναι (13.04.2025) ο καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις και λίγες βροχές σε Κρήτη, Δωδεκάνησα, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μετά το μεσημέρι στην Πελοπόννησο και τη δυτική Στερεά θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 με 18 και τοπικά στα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.