in

Καιρός – Καταιγίδες σε Θεσσαλονίκη και Θράκη. Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Πέμπτη (17.07.2025) με τη θερμοκρασία να μη σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 και τοπικά στα ανατολικά τους 39 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 και τοπικά τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι – απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.

Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι Αμερικανοί έβαλαν black list γνωστό εφοπλιστή και τον ανιψιό του. H Ferrari τα γούστα και το Ιράνικο πετρέλαιο

Έφη Μουρίκη – «Καμία επιτυχία δεν αξίζει όταν κάνεις έκπτωση στην ανθρωπιά σου και στις αξίες σου»