in

Καιρός – Καταιγίδες σε Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο και χιόνια σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία

Επιμένει η κακοκαιρία, η οποία θα διαρκέσει μέχρι  το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι εντονότερα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο είναι πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Στα νησιά του Αιγαίου, λόγω της κακοκαιρίας, θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα.

Λίγα χιόνια θα πέσουν αργά τη νύχτα στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 20 με 23 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα και τη βόρεια Κρήτη τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Motor Oil – Με «4+1» όπλα, ηγέτης της ενέργειας στη ΝΑ Ευρώπη

Σωτήρης Τζεβελέκος – «Γνώρισα τη γυναίκα μου στο σπίτι του Σακελλάριου, από το ΄72 είμαστε μαζί»