Καλοκαιρινό αναμένεται να είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου με τα θερμόμετρα να δείχνουν ακόμη και 35 βαθμούς Κελσίου αν και σήμερα, Παρασκευή 5/9 επικρατεί μία ελαφριά δροσιά σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα.
Σε μερικές περιοχές της χώρας μας όμως ο καιρός θα μοιάζει περισσότερο φθινοπωρινός καθώς αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές κυρίως καταιγίδες.
Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή (2/5), τα φαινόμενα στη Ν-ΝΑ νησιωτική Ελλάδα σταδιακά θα εξασθενήσουν, αλλά στα ηπειρωτικά θα ενισχυθεί λίγο η απογευματινή αστάθεια. Οι βόρειοι άνεμοι θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.
Το Σαββατοκύριακο (3-4/5), γενικά, δεν προβλέπονται βροχές. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν περαιτέρω εξασθένηση και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο.
Χαρακτηριστικά, όπως καταγράφεται και στον χάρτη που ακολουθεί, ο υδράργυρος θα δείξει έως και 35 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά.



GIPHY App Key not set. Please check settings