in

Καιρός – Ισχυροί άνεμοι… βροχές στα νησιά και πτώση της θερμοκρασίας

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα (9/1/2026) στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την ΕΜΥ, με τις βροχές, καταιγίδες και τους ανέμους να παραμένουν στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό, στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες, με γρήγορη βελτίωση. Στα δυτικά θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στα ηπειρωτικά.`

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου από τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Στα βόρεια ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα τους 14 με 15, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 βαθμούς Κελσίου. Νωρίς το πρωί στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άρχισαν τα όργανα στον Αντ1 – Η Καραβάτου δεν θέλει το “μοντέλο Τσολάκη”.Αυστηρή απάντηση απο την διοίκηση

Η Μουτίδου κατά Λιάγκα – «Είναι ξεκάθαρο ότι έχει πρόβλημα με μένα, ας κάνει ότι δεν υπάρχω»