in

Καιρός – Ισχυροί άνεμοι έως 9 μποφόρ και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

Άστατος θα είναι ο καιρός και τη  Δευτέρα (28.04.2025) με αυξημένες νεφώσεις με λίγες βροχές και τοπικές καταιγίδες που θα σημειωθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη σχεδόν τη χώρα πλην της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, όπου τα φαινόμενα θα διατηρηθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά έως 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια. Θα φτάσει στα δυτικά τους 23 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 21 με 22 και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκαλυπτικό – Στον Μαρινάκη μέσω… Κύπρου το Newsit του Ευαγγελάτου

Κώστας Φραγκολιάς – «Δεν τολμώ να κάνω κάτι διαφορετικό, ειδικά αν χρειαστεί να φύγω από το «Happy Day»