in

Καιρός – Ισχυρά μελτέμια στο Αιγαίο και 39αρια στα ηπειρωτικά

Ο καιρός τη Τετάρτη 13 Ιουλίου θα έχει ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο ενώ στα ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Το δελτίο της ΕΜΥ αναφέρει πως ο καιρός Τετάρτη 13 Ιουλίου θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Θα φτάσει στα δυτικά τους 35 με 37 τοπικά στα ηπειρωτικά τους 37 με 39 βαθμούς, στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο τους 33 με 36 και στις υπόλοιπες περιοχές του Αιγαίου τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δείτε τον άθλιο – Αυτός είναι ο 37χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά κότες σε υπόγειο

Κρινιώ Νικολάου – «Βεβαίως θα συνεργαζόμουν με την Άννα Βίσση και μάλιστα… θα πήγαινα τρέχοντας»