in

Καιρός – Άνοδος της θερμοκρασίας αλλά και τοπικές βροχές

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός το Σάββατο 12 Μαρτίου σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ενώ βροχές θα έχουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ ο καιρός το Σάββατο 12 Μαρτίου θα έχει λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική χώρα όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα ανατολικά ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο, μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι αργά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.



Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

65525

Κατασχέθηκαν πάνω από 900 αυτοσχέδιες ρουκέτες στη Χίο

Κατερίνα Καινούργιου – «Πόσο χρονών είσαι;» – Theo Evan – «Κάνε με follow στο Instagram για να δεις τα πόσα κλείνω»