in

LOLLOL CuteCute

Κάιλι Μινόγκ – Μιλτιάδης Μαρινάκης. Μια νέα φιλία γεννήθηκε μετά τα Ποσειδώνια

Ενθουσιασμένη δηλώνει από την Ελλάδα η διεθνής σταρ, Κάιλι Μινόγκ, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αλλάξει το πρόγραμμά της και να μείνει περισσότερες μέρες στη χώρα μας.

 

Αφορμή για την επίσκεψή της στάθηκε η πρόσκληση από την οικογένεια Μαρινάκη να πραγματοποιήσει μια live εμφάνιση στο πάρτυ της ναυτιλιακής εταιρείας Capital στο Island την Τρίτη 4 Ιουνίου.

  • Εξάλλου ήταν μια μεγάλη γιορτή για την οικογένεια αφού αυτή τη σεζόν o Ολυμπιακός κατέκτησε το UEFA Europa Conference League αλλά και το UEFA Youth League.

Στα παρασκήνια της εκδήλωσης η Κάιλι Μινόγκ γνωρίστηκε με τον γιο του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Λονδίνο ασχολείται ενεργά με τις επιχειρήσεις της οικογένειας και έχει συμβάλλει στην επιτυχία της βρετανικής ομάδας Nottingham Forrest.

 

Μετά την εμφάνιση της, η τραγουδίστρια αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση της οικογένειας Μαρινάκη να περάσει μερικές μέρες χαλάρωσης στη Μύκονο, όπου και φιλοξενείται ακόμα στο σκάφος “Amore mio 2” μέχρι και αύριο.

 

 

 

 

«Συμπάθησε πολύ τον Μιλτιάδη από την πρώτη στιγμή και εκείνος έχει φροντίσει να περάσει αξέχαστα» λέει πηγή στο okmag.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τηλεοπτική ανατροπή – Ο Μελέτης Ηλίας “κλείδωσε” στον ΑΝΤ1

Ηλεία ΤΩΡΑ – Ανατριχίλα. Η 11χρονη Βάσω είχε κακοποιηθεί στο παρελθόν. Ποιος την “μαγάρισε”;