in

CuteCute

Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση της γέφυρας στην παλαιά Αθηνών Κορίνθου – Παραδίδεται μία λωρίδα κυκλοφορίας

Η γέφυρα κατεδαφίστηκε αφού κρίθηκε επικίνδυνη μετά την ανατροπή, έκρηξη και ανάφλεξη του βυτιοφόρου στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου το βράδυ της Παρασκευής.

  • Μέσα σε διάστημα 48 ωρών ολοκληρώθηκε η καθαίρεση της γέφυρας, μετά την απόφαση που επήλθε έπειτα από αυτοψία της πολιτικής ηγεσίας και κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και της παραχωρησιούχου εταιρείας, που μετέβησαν άμεσα στο σημείο της Αθηνών – Κορίνθου, ενώ δρομολογήθηκαν και ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η κατεδάφιση έγινε με γρήγορους ρυθμούς αφού υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά όταν βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες.

  • Μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε, Κυριακή, αναμένεται η παράδοση στην κυκλοφορία μιας λωρίδας του κλάδου προς Ισθμό της Ολυμπίας Οδού και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης. Η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας στον κλάδο θα ολοκληρωθεί έως νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, 10 Ιουνίου.

Την ολοκλήρωση της καθαίρεσης θα ακολουθήσουν οι διοικητικές διαδικασίες, προκειμένου να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η αποκατάστασή της. Πρόκειται για μία παρέμβαση για την αντιμετώπιση ενός εκτάκτου συμβάντος που ολοκληρώθηκε σε χρόνο – ρεκόρ.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cinderella – “Χτύπησε” ταττού στην πίσω όψη της. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο…

Χανιά ΤΩΡΑ – Παντρεύτηκε και λίγο μετά βρήκε νεκρή την αδερφή της