in

“Έσκασε το λάστιχο και ανετράπη το βυτιοφόρο”, υποστήριξε ο οδηγός – Πώς θα γίνει η επιστροφή των ψηφοφόρων

Με γρήγορους ρυθμούς γίνεται από το Σάββατο η κατεδάφιση της γέφυρας στον Ισθμό, που υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά όταν βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ της Παρασκευής. Την ίδια ώρα, τα συνεργεία απομακρύνουν τα μπετά με ταχύτατους ρυθμούς.

  • Η διαδικασία κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα. Από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, τα συνεργεία θα απομακρύνουν τα μπάζα, θα καθαρίσουν και θα στρώσουν εκ νέου το οδόστρωμα, ώστε από την Πέμπτη να δοθεί το συγκεκριμένο τμήμα στην κυκλοφορία, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

 

 

 

 

Πώς έγινε το τροχαίο

 

 

Ο οδηγός του βυτιοφόρου υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο του βαρύ οχήματος, καθώς έσκασε ένα από τα λάστιχά. Ο ίδιος φαίνεται να ισχυρίστηκε στην Πυροσβεστική ότι πάτησε με τα μπροστινά λάστιχα αντικείμενο που ήταν στο δρόμο με αποτέλεσμα να σκάσει και έτσι να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να ανατραπεί. Σημειώνεται πως ο οδηγός αρχικά συνελήφθη όπως εξάλλου προβλέπει η διαδικασία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Ο οδηγός έχει υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί τυχόν χρήση αλκοόλ ή ουσιών.

 

 

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα οχήματα

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων από το Σάββατο διεξάγεται μέσω αντιδρόμησης στο ρεύμα προς Αθήνα. Η τροχαία συνιστά οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα της αμφιδρόμησης να επιδείξουν προσοχή γιατί με το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ως διαχωριστικό είναι οι κώνοι.

Σήμερα 09.06.2024 το μεσημέρι περί τις 12:00, για την εξυπηρέτηση της αναμενόμενης αυξημένης κυκλοφορίας επιστροφής των εκλογέων, θα αρθεί η ανωτέρω αμφιδρόμηση και θα δοθούν στην κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας (3 Λωρίδες και ΛΕΑ).

 

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε ότι λόγω της ανατροπής βυτιοφόρου και εκδήλωσης πυρκαγιάς, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων από το -23,5 χιλιόμετρο (ύψος διοδίων Ελευσίνας) έως το 84,5 χιλιόμετρο (Κόμβο Μορέα) σήμερα (09-06-2024) από τις 05:00 έως τις 17:00.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σύμη ΤΩΡΑ – Εντοπίστηκε νεκρός ο Μαϊκλ Μόσλεϊ. Τον εντόπισε τηλεοπτικό συνεργείο.

Σύμη ΤΩΡΑ – Η φωτογραφία με τον νεκρό παρουσιαστή του BBC