in

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – 20χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από δυο φίλους της

Αδιανόητο περιστατικό στο Ηράκλειο της Κρήτης με μια 20χρονη να καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού από δυο συνομήλικους φίλους της.

  • Όπως αποκαλύπτει το patris η 20χρονη προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία στο Ηράκλειο, παρουσία ψυχολόγου, πως έπεσε θύμα βιασμού από δυο επίσης 20χρονους φίλους και μάλιστα σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη, είπε στους αστυνομικούς ότι ο ένας εκ των δύο νεαρών ήταν ο πρώην σύντροφός της! Μάλιστα, φέρεται να είπε στις Αρχές ότι μετά το χωρισμό τους, συνέχισαν να διατηρούν φιλικές σχέσεις.

  • Όμως και ο δεύτερος 20χρονος, όπως κατέθεσε η ίδια, ήταν φιλικό της πρόσωπο. Οι δύο νεαροί καταγγέλθηκε ότι πήγαν στο σπίτι της και με τις μηχανές τους, αφού την πήραν από εκεί, την οδήγησαν σε ένα χωράφι κοντά στην οικία της.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία, της έβγαλαν τα ρούχα και προχώρησαν σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της, ενώ στη συνέχεια την εξανάγκασαν να προβεί σε γενετήσιες πράξεις, χωρίς η ίδια να θέλει.

  • Από τη στιγμή που έφτασαν στο συγκεκριμένο χωράφι μέχρι και την ώρα που ολοκλήρωσαν τις καταγγελλόμενες πράξεις τους, πέρασε ένα διάστημα περίπου μιάμισης ώρας.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πήγαν στο σημείο όπου τους είχε υποδείξει η καταγγέλλουσα, προχωρώντας σε αυτοψία.

  • Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αρκετές πετσέτες λευκού χαρτιού. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι αυτές τις πετσέτες πέταξαν στο έδαφος οι φερόμενοι ως δράστες μετά την ολοκλήρωση της πράξης τους.

Τα ευρήματα παραδόθηκαν από τους αστυνομικούς και παραδόθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία προς αναζήτηση γενετικού υλικού προκειμένου να συγκριθεί με το γενετικό υλικό που ελήφθη από τους δύο 20χρονους.

Σημειώνεται ότι οι δύο 20χρονοι όταν συνελήφθησαν αρνήθηκαν τις σε βάρος τους καταγγελίες

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κόνι Μεταξά – Δείτε την απίστευτη φωτογραφία της που μας έκανε να θέλουν να έρθουν άμεσα τα Χριστούγεννα…

Αχαΐα – Βίασαν γυναίκα, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν τον σύντροφό της