in

Ηράκλειο – Συνελήφθη 35χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Χειροπέδες πέρασαν σε 35χρονο άνδρα οι αρχές του Ηρακλείου Κρήτης έπειτα από καταγγελία που έγινε για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Σύμφωνα με το cretalive o 35χρονος φέρεται να έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε ανήλικο.

Η σύλληψη του δράστη έγινε χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, με τον 35χρονο Έλληνα να αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από μια γυναίκα, τη μητέρα του ανηλίκου, o 35χρονος την προηγούμενη ημέρα έστειλε μηνύματα στον γιο της, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με σκοπό να τον πείσει να προβεί σε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας αυτού.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και τα δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.



Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

65525

Σπύρος Μπιμπίλας – «Θα πάω εγώ στο δικαστήριο να θυμίσω στην κυρία Νίνου κάποια πράγματα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μαρία Αντωνά – Τα κοντά σορτς και τα πρωινά “εγκεφαλικά”. Βίντεο που αναστατώνει…