in

Ιουλία Καλλιμάνη – «Είχα celebrity crush την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα»

Με αφορμή τις εμφανίσεις της, η Ιουλία Καλλιμάνη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. H λαϊκή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα celebrity crush της, ενώ τόνισε ότι δεν επιθυμεί να της ρίχνουν γαρύφαλλα στο πρόσωπο όταν τραγουδάει.

«Είχα celebrity crush την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή είχα αφίσες από ξένους τραγουδιστές», είπε αρχικά η Ιουλία Καλλιμάνη.

Και πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλούν τα γαρύφαλλα στο μαγαζί. Αντιλαμβάνομαι ότι εκείνη τη στιγμή ο άλλος έχει πιει ένα ποτάκι παραπάνω και να του φύγει άγαρμπα. Δεν θέλω να μου τα ρίχνουν στο πρόσωπο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάνος Ρούτσι – «Δεν προέκυψε άμεση απειλή για τη ζωή του» – Η ανακοίνωση του Γενικού Κρατικού Νίκαιας για τον απεργό πείνας

Ισχυρή χαλαζόπτωση στην Πάτρα – Δυνατή βροχή μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια