in

Ιωάννινα – Στη φυλακή φυγόποινος με δυο τελεσίδικες καταδίκες

Ελεύθερος κυκλοφορούσε ένας 47χρονος Αλβανός που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, παρ’ όλο που σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων των Ιωαννίνων, η μια από τις οποίες μάλιστα ήταν τελεσίδικη.

  • Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης. Εκεί, θα εκτίσει την ποινή κάθειρξης πέντε ετών η οποία του είχε επιβληθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και διατάραξη της ασφάλειας της συγκοινωνίας, αλλά και την ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην οποία είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για αντίσταση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της ασφάλειας της συγκοινωνίας.

Συνέλαβαν φυγόποινους και αναζητούμενο

  • Σε μια περιοχή της Κοζάνης εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Βοΐου έναν 54χροΜάνος Τσαγκαράκηςνο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης για τα αδικήματα της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων. Ο 54χρονος φυγόποινος, στον οποίο είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Χαλκίδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του Α’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για ληστεία. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

  • Στην Αμαλιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας, το πρωί της Δευτέρας, ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία καταδικάστηκε για απάτη σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O Μπισμπίκης συνεργάζεται ξανά με ηθοποιό από τις “Άγριες Μέλισσες”

Βίκυ Βολιώτη – «Τη ζωή πρέπει να την γεύεσαι και στο γλυκό και στο ξινό»