in

LoveLove CuteCute

Ιωάννα Δούλου – Αυτή είναι η νέα ισχυρή κυρία στην τηλεοπτική πιάτσα και στα media

Πτυχιούχος Ελληνικής φιλολογίας από το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών, με δίπλωμα στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, η Ιωάννα Δούλου ήρθε στην μιντιακή πιάτσα για να μείνει.

 

Η Ιωάννα θεωρείται απο “σοβαρό κόσμο” στον χώρο μας… μια συγχρονη γυναίκα επαγγελματίας με όραμα, έμφυτη ευγένεια και μια “σικάτη αλητεία” που την βοηθά όχι απλά να επιβιώνει αλλά να επηρεάζει καταστάσεις.

 

  • Με δίπλωμα στο business marketing τελειόφοιτος στην σχολή δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα της από την ναυτιλιακή εταιρεία prime marine συνεχίζοντας στον ίδιο χώρο για οχτώ χρόνια.

Αργότερα μεταπήδησε στον κατασκευαστικό κλάδο στον όμιλο Ελλάκτωρ όπου και παρέμεινε για 4 χρόνια. Ακολούθησαν δυο χρόνια παύσης καθώς την κέρδισαν τα μαθήματα νομικής σε Γαλλικό πανεπιστήμιο και τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο των media.

 

Πλέον έχει υπό την αιγίδα της το “action 24” και το “attica tv”, διατηρώντας την θεση της ως υπεύθυνη επικοινωνίας και γραφειο τύπου με ιδιαίτερη βαρύτητα σε κοινωνικές δράσεις.

Είναι η νέα ισχυρή κυρία στον χώρο των media…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παρασκήνιο – «Ντρίπλα» Alpha με «Super Deal» και Μουτσινά;

Κορτιζόνη – Θαύμα ή δηλητήριο;