in

Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ – «Δεν θα στεναχωρηθώ αν δεν μου έχει αφήσει τίποτα στη διαθήκη»

Στο πλατό της εκπομπής το «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο της γιαγιάς της, της αείμνηστης Καίτης Γκρέυ, ενώ προέβη σε αποκαλύψεις για τη διαθήκη και τα κληρονομικά.

«Μου το έλεγε η γιαγιά μου το “Aγγελικούλα ζάχαρη Aγγλικούλα μέλι”. Μου τραγουδούσε και της τραγουδούσα και εγώ. Μου λείπει, μου λείπει εδώ και πολλά χρόνια λόγω της κατάστασης της υγείας της, όχι τώρα που “έφυγε”. Εγώ το βρίσκω άκρως φυσιολογικό να υπάρχουν διαμάχες στις οικογένειες, δεν είναι πρώτη φορά που ακούμε για τέτοιες διενέξεις. Τα κληρονομικά είναι τα χειρότερα κομμάτια της ζωής μας, εμένα, η οικογένειά μου δεν έπαθε κάποια φρίκη, τα περιμέναμε κάποια πράγματα. Με ηρεμία τα αντιμετωπίζουμε με τον δικηγόρο μου. Δεν έχει ανοιχτεί ακόμα η διαθήκη, δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Η γιαγιά μου μου έχει αφήσει μεγάλη κληρονομιά και είναι οι στιγμές που έχω ζήσει μαζί της», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.
Ενώ πρόσθεσε: «Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου πέρα από κάτι χαρτιά που έπρεπε να υπογράψω. Δεν θα στεναχωρηθώ αν δεν μου έχει αφήσει τίποτα, δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος, αλλά δεν πρόκειται για καμία μεγάλη κληρονομιά. Η σχέση της οικογένειάς μου είναι μια χαρά, εμείς δεν είχαμε κανένα θέμα μεταξύ μας, με τη μαμά μου και τον αδελφό μου είμαστε πολύ κοντά. Όσο για την πλευρά την άλλη δεν είχαμε κάποια επαφή, κάποιες σχέσεις».

«Οι σχέσεις είχαν πάψει να υπάρχουν πάρα πολλά χρόνια. Τον θείο μου είχα να τον δω 20-25 χρόνια. Από την κηδεία και μετά δεν έχουμε καμία επαφή. Είμαι ένας άνθρωπος ήρεμος μέχρι να με ενοχλήσεις. Επιδιώκω την ηρεμία στη ζωή μου και δεν επιτρέπω τίποτα να το διαταράσει αυτό. Ο κύκλος μου είναι πάρα πολύ μικρός είτε έχει να κάνει με φίλους είτε οικογένεια», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Κουτροκόη στον Παπαδάκη μετά απο 10 χρόνια – «Διάβαζα ότι έχουμε ένταση στη σχέση μας»

ΕΚΤΑΚΤΟ – Τέλος ο Τσούρος από το Mega. Οι υστερίες και η εντολή