in

Ηλεία ΤΩΡΑ – Φόβος για αντίποινα στην απολογία του δολοφόνου της Βασιλικής. Ψυχρός ο φονιάς

«Σου ορκίζομαι, σε όποια φυλακή να πας, έτσι όπως σκότωσες το κοριτσάκι μου με κατσαβίδι, έτσι να σε ταλαιπωρούν σιγά σιγά και βασανιστικά», λέει γεμάτη οργή η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής, απευθυνόμενη στον δράστη της ανείπωτης δολοφονίας στην Ηλεία.

  • Η δήλωση της τραγικής μητέρας, μαρτυρά ότι ο φόβος των Αρχών για αντίποινα αλλά και επεισόδια είναι ορατός, μετά την απίστευτης βιαιότητας δολοφονία που εξακολουθεί και συγκλονίζει την Ηλεία αλλά και όλη τη χώρα.

Γι’ αυτό τον λόγο, οι αρχές αποφάσισαν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος να μην μεταχθεί την  Παρασκευή στα δικαστήρια για να απολογηθεί και η διαδικασία να γίνει στο Αστυνομικό Τμήμα όπου θα μεταβούν μετά τις 10 το πρωί, ανακριτής και Εισαγγελέας.

Μονόδρομος η προφυλάκιση

«Αυτό που αναμένουμε είναι η προφυλάκιση του, είναι πλέον μονόδρομος, και φυσικά να μη ξαναδεί το φως του ήλιου», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας.

Επειδή ακριβώς υπάρχει κλίμα έντασης, ο 37χρονος συλληφθείς είναι μόνος του στα κρατητήρια. Είναι ψυχρός και μπορεί στην απολογία του να εμφανίστηκε μετανιωμένος, όμως στα κρατητήρια δεν έχει «σπάσει« λεπτό και δεν ζητάει τίποτα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η μόνη που τον επισκέφτηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν η σύζυγός του, η οποία μάλιστα του πήγε κάποια ρούχα.

 

  • «Τον ρώτησα “γιατί το έκανες αυτό στο παιδάκι; Τα παιδιά σου δεν τα σκέφτηκες; Με κοίταξε και δεν μίλησε”», είπε χθες μιλώντας στο T-live, η σύζυγος του 37χρονου δράστη.

Η 37χρονη, που είναι παιδική φίλη της μητέρας της 11χρονης, περιέγραψε τη στιγμή που είδε τον 37χρονο σύζυγό της και φονιά της μικρής Βασιλικής, μετά την άγρια δολοφονία.

Δήλωσε δε πως στα παιδιά της είπε την αλήθεια. «Τους είπα πως ο μπαμπάς τους είναι δολοφόνος, θα μπει στη φυλακή και δεν θα ξαναγυρίσει».

 

«Για μας έχει πεθάνει», ήταν τα λόγια της. Αναφερόμενη στη νύχτα μετά το έγκλημα, όταν ο δολοφόνος της Βασιλικής γύρισε στο σπίτι του, είπε πως επέστρεψε πριν τα μεσάνυχτα και κοιμήθηκε αμέσως.

 

 

 

«Θόλωσα και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι»

Στην αυριανή απολογία του, ο 37χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος, δεν αναμένεται να αποκλίνει από τα όσα είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

  • Τότε, είχε περιγράψει με απίστευτη κυνικότητα που σόκαρε ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., το σκηνικό της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής. Όπως φαίνεται ο δολοφόνος του παιδιού ήταν αποφασισμένος να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του στο παιδί.

«Όταν φτάσαμε σε μία αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε και μου είπε ότι θα το πει στον πατέρα της και τη μάνα της. Εγώ θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω και πήγα στο αμάξι, στην πόρτα του οδηγού που είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα και πήγα πάλι σε αυτή. Ήταν ακόμα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι. Την κάρφωνα στο λαιμό, την πλάτη και στο πλάι και είδα ότι έβγαινε αίμα. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την πήγα λίγο πιο πέρα και τότε αυτή έβγαλε ένα ήχο σαν “ωχ” και μετά δεν ξαναμίλησε. Μετά την πήγα πιο πέρα να την κρύψω γιατί φοβήθηκα και την έκρυψα σε κάτι καλάμια και τη σκέπασα με ξερά χόρτα», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Όχι ένας ούτε δυο αλλά 22 δικηγόροι του γύρισαν την πλάτη

 

Είναι τέτοιο το μέγεθος της αποστροφής προς το πρόσωπο του δράστη, που μέχρι και πριν λίγες ώρες σήμερα, κανείς δικηγόρος δεν ήθελε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

  • Είναι ενδεικτικό, ότι 22 δικηγόροι κλήθηκαν για να τον υπερασπιστούν, κανένας όμως δε δέχτηκε – και δεν αφορά μόνο σε δικηγόρους από Πύργο και Πάτρα, αλλά και από ολη την ελλαδα. Η δολοφονια ενός παιδιου τους έκανε να του γυρισουν την πλάτη.

Αύριο πάντως, κατά την απολογία του θα έχει στο πλευρό του δικηγόρο, ο 23ος, ο οποίος δέχτηκε τελικά να τον εκπροσωπήσει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Η στρίπερ Σάντρα επέστρεψε και προκάλεσε χαμό…

Δολοφονία Γρηγορόπουλου – Νέα αναίρεση από τον Άρειο Πάγο στο ελαφρυντικό του Επαμεινώνδα Κορκονέα