in

Η Βάλια Πετούρη άφησε τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό: «Δεν είναι γνωστό, γιατί δεν χρειάζεται αλλά θα το πω τώρα»

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” κάθισε νωρίτερα σήμερα (28/10) η Βάλια Πετούρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για την κυκλοφορία του βιβλίου της με τίτλο “Από μένα αντίο” και άφησε έκπληκτους τους παρουσιαστές με το ιδιαίτερο χόμπι της.

«Δεν είναι γνωστό, γιατί δεν χρειάζεται να είναι γνωστό αλλά τώρα θα σας το πω, γιατί έχει σχέση με τη ροή της κουβέντας. Εγώ είμαι συλλέκτρια αρωμάτων», αποκάλυψε η Βάλια Πετούρη.

«Δεν το ‘χω ξανακούσει», σχολίασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Και μάλιστα niece και prive αρώματα. Έχω 650 μπουκάλια στο σπίτι μου, είναι γεμάτο. Αυτή είναι μια ολόκληρη κοινότητα η αρωματική. Το άρωμα έχει νότες, σύνθεση, δομή, εξέλιξη. Έγραφα κριτικές αρωμάτων σαν αυτοτελείς ιστορίες και έτσι ξεκίνησε η τάση μου προς τη συγγραφή. Με πίεζαν οι φίλοι μου να γράψω αλλά δεν το τολμούσα. Είναι άλλο πράγμα να γράφεις ένα μυθιστόρημα, που έχει δομή, ροή και κορύφωση. Μέχρι που το τόλμησα», παραδέχθηκε η Βάλια Πετούρη στο απογευματινό μαγκαζίνο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιάννης Χατζηγεωργίου για Πέτρο Φιλιππίδη – «Στην αρχή μου άρεσε, αλλά μετά τον σιχάθηκε η ψυχή μου»

Χρήστος Κούγιας – Η συγκινητική ανάρτηση για τους 8 μήνες από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια