in

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι η Νικόλ Κίντμαν τη βοήθησε να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι ευγνώμων για τη φιλία της με τη Νικόλ Κίντμαν.

  • Η 55χρονη ηθοποιός συμμετείχε σε συζήτηση του «Hollywood Reporter» μαζί με την Κίντμαν καθώς και με τις Τζόντι Φόστερ, Μπρι Λάρσον, Ναόμι Γουότς, Άνα Σαγουάι και Σοφία Βεργκάρα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Άνιστον αποκάλυψε ότι η παρουσία της Κίντμαν στα γυρίσματα της ταινίας τους «Just Go with It» του 2011 αποδείχθηκε ιδιαίτερα πολύτιμη για εκείνη.

  • «Είναι τόσο αληθινό», είπε η Άνιστον, αφότου η Λάρσον σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει φροντίσει να έχει φίλες γυναίκες της βιομηχανίας.

«Και δεν έχει καν να κάνει με τη δουλειά, αλλά απλώς με τη ζωή», πρόσθεσε η Άνιστον, προτού απευθυνθεί απευθείας στην Κίντμαν: «Όταν κάναμε εκείνη την ταινία στη Χαβάη, με βοήθησες σε πολλά δύσκολα πράγματα που περνούσα. Απλά το να έχεις αυτή την αίσθηση της κοινότητας, είναι πολύ χρήσιμο».

  • Η Κίντμαν και η Άνιστον πρωταγωνίστησαν μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ στην ταινία «Just Go With It», μια ρομαντική κωμωδία που ακολουθεί τον 57χρονο κωμικό ως τον πλαστικό χειρουργό Ντάνι, ο οποίος επιστρατεύει τη βοηθό του (Άνιστον) για να προσποιηθεί τη σύζυγό του, προκειμένου να πείσει μια γυναίκα του ερωτικού ενδιαφέροντός του (Μπρούκλιν Ντέκερ) ότι στην πραγματικότητα παίρνει διαζύγιο.

Η Κίντμαν εμφανίζεται στην ταινία ως η Ντέβλιν, μια γυναίκα με την οποία ο χαρακτήρας της Άνιστον, η Κάθριν, φοίτησε μαζί στο κολέγιο και την οποία συναντούν κατά τη διάρκεια ενός ομαδικού ταξιδιού στη Χαβάη.

  • Επίσης, η Αυστραλή ηθοποιός και η Γουότς αναφέρθηκαν στη μακροχρόνια φιλία τους ως παράδειγμα της αλληλοϋποστήριξης των γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος.

«Θέλω να πω, η Νικ [Κίντμαν] υπήρξε σίγουρα μια καθοδηγητική δύναμη για μένα», είπε η Γουότς. «Όχι για να πάω πίσω στον χρόνο, αλλά είναι μια φιλία 40 χρόνων», με την Κίντμαν και τη Γουότς να αστειεύονται στη συνέχεια ότι η φιλία τους «ξεκίνησε στην παμπ» και όχι σε κάποια ταινία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δίκη Ζακ Κωστοπουλου – Ενοχή μεσίτη και κοσμηματοπώλη ζητά ο εισαγγελέας

Πώς να βελτιώσετε την ακρίβεια GPS στο Android