Η αποχή μας από τρόφιμα ζωικής προέλευσης έχει θετικές επιδράσεις στην υγεία μας. “Συγκεκριμένα η έλλειψη τροφών ζωικής προέλευσης από τη διατροφή σημαίνει μείωση του προσλαμβανόμενου λίπους και βασικά του κορεσμένου λίπους, το οποίο είναι και το πιο επιβαρυντικό. Αυτό, εάν γίνεται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, μπορεί να έχει ως επακόλουθο τη μείωση στις τιμές της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων, ιδιαίτερα σε αυτούς που οι τιμές τους, υπερβαίνουν τις φυσιολογικές” εξηγεί ο Πάρης Παπαχρήστος, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.
- Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια
GIPHY App Key not set. Please check settings