in

Η στιγμή που η Άνιστον ξεσπά σε κλάματα μιλώντας για τον Μάθιου Πέρι

Σε κλάματα ξέσπασε η Τζένιφερ Άνιστον κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης όταν ρωτήθηκε για το εάν θα ξαναέβλεπε τα «Φιλαράκια», την σειρά που έκανε εκείνη και τον αείμνηστο Μάθιου Πέρι αστέρες. Η Άνιστον πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη κωμική σειρά του NBC από το 1994 έως το 2004 μαζί με τον Πέρι, τη Λίζα Κούντροου, τον Ντέιβιντ Σουίμερ, τον Ματ ΛεΜπλανκ και την Κόρτνεϊ Κοξ. Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος Κουίντα Μπράνσον του Variety ρώτησε την Τζένιφερ Άνιστον «πώς είναι να βλέπεις τα Φιλαράκια τώρα» η ηθοποιός είπε: «Ω Θεέ μου, μην με κάνεις να κλάψω» με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Μα κλαις ήδη. Μήπως χρειάζεσαι ένα λεπτό; Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γι’ αυτό». «Συγνώμη, μόλις άρχισα να σκέφτομαι τον…» πρόσθεσε η συγκινημένη Άνιστον προφανώς αναφερόμενη στον Μάθιου Πέρι και σκουπίζοντας τα μάτια της με ένα χαρτομάντιλο, όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Variety. Υπενθυμίζεται πως ο Μάθιου Πέρι πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών. Η ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας του Λος Άντζελες έκρινε τον τρόπο θανάτου του ως ατύχημα.

  • Τελικά, η παρουσιάστρια της είπε ότι τα «Φιλαράκια» γίνονται 30 ετών, με την ηθοποιό να απαντά αστειευόμενη: «Κι εγώ γίνομαι 30… τι σύμπτωση». Και συνέχισε: «Είναι τόσο παράξενο ακόμα και να σκεφτείς ότι είναι 30 ετών. Γιατί θυμάμαι την ημέρα που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση, στο NBC. Ο Μάθιου Πέρι κι εγώ τρώγαμε κάπου και ξέραμε ότι η Λίζα θα έβαφε τα μαλλιά της. Οπότε τρέξαμε στο κομμωτήριο, και πλησίασα κρυφά – ήταν στον λουτήρα – και πήρα το ακουστικό από τον τύπο που υποτίθεται ότι την έλουζε και άρχισα να το κάνω εγώ. Ο ενθουσιασμός που είχαμε, μοιάζει σαν χθες». Και συνέχισε: «Το γεγονός ότι αυτή η σειρά είχε αυτή τη μακρά, υπέροχη ζωή και εξακολουθεί να σημαίνει πολλά για τον κόσμο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που νομίζω ότι και οι πέντε μας – οι έξι μας – δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε» είπε και πρόσθεσε:« Και βλέπουμε ο ένας τον άλλον.

Μίλησα στο FaceTime με την Κόρτνεϊ χθες το βράδυ για μια ώρα και με τη Λίζα και τα αγόρια, και απλά είμαστε σαν μια παντοτινή οικογένεια». H Άνιστον και το υπόλοιπο καστ είχαν αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για το πώς είναι μια οικογένεια. Μετά τον θάνατο του Πέρι, η Άνιστον δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στο λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας ότι όλοι «τον αγαπούσαν βαθιά». «Ήταν ένα κομμάτι του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας» έγραψε. «Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε πολύ. Μάτι, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι εντελώς γαλήνιος και εκτός κάθε πόνου. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες “θα μπορούσες να είσαι πιο τρελή; Ξεκουράσου αδερφούλη μου. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Προϊόντα σόγιας και καρκίνος – Πρέπει να τα αποφεύγουμε;

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Γυναίκα μοτοσικλετίστρια συγκρούστηκε με φορτηγό