in

CryCry LOLLOL

Η Σαμαρά στην Μύκονο με τον Παπασπηλιόπουλο ζουν τον έρωτα τους

Στην Μύκονο απόλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, με τον  φωτογραφικό φακό του OK! να τους «πιάνει» στην παραλία του Αγίου Σώστη.

 

 

  •  Η ηθοποιός από την σειρά του MEGA «Έχω Παιδιά» φορώντας κίτρινο μπικίνι, απόλαυσε τις θαλάσσιες βουτιές της μαζί με έναν εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Ο Τιμωρός» του Alpha TV.

 

 

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στη σελίδα του περιοδικού στο Instagram και συνοδεύτηκαν με την εξής λεζάντα:

 

“Διακριτικά και μακριά από την περιττή δημοσιότητα εξακολουθεί να ζει τον έρωτά του το ζευγάρι των ηθοποιών, που την Κυριακή 6 Ιουλίου κατέγραψε ο φακός του ΟΚ! στην παραλία του Αγίου Σώστη στο Νησί των Ανέμων. Πρόκειται για τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλος με την Ευγενία Σαμαρά, που επιβεβαιώνουν την τρυφερή σχέση μεταξύ τους. Αν και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι κυκλοφόρησαν πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2023, κανένας από τους δυο τους μέχρι σήμερα δεν το έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε έχει διαψεύσει με δήλωση του”.

 

 

Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alter Ego Media – Με μετοχικό κεφάλαιο 58.092.542 ευρώ «σκουπίζει» την πιάτσα

Σεισμός 5 Ρίχτερ ανοικτά των Στροφάδων – Αισθητός στην Ηλεία