in

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχθηκε μετά από χρόνια τη Μαρία Ιωαννίδου στο πλατό

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε για χρόνια παράπονα δημοσίως πως η Ναταλία Γερμανού δεν την έχει καλέσει ποτέ στο «Καλύτερα δε γίνεται». Αυτό, λοιπόν, σταμάτησε κι επίσημα σήμερα, καθώς η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε, επιτέλους, καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας.

«Δεν ξέρω πώς να προλογίσουμε αυτή τη συνάντηση, την οποία εσείς μπορεί να την περιμένατε καιρό. Με τη Μαρία δεν σταμάτησα ποτέ να μιλάω, όσο κι αν εσείς φανταζόσασταν άλλα πράγματα», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και συμπλήρωσε απευθυνόμενη στη Μαρία Ιωαννίδου: «Σε υποδεχόμαστε με πολλή χαρά».

Η Μαρία Ιωαννίδου σχολίασε: «Είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μου».

«Δεν μας χωρίζει τίποτα. Απλά η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που παραπονιέται και αντί να με πάρει εμένα να μου παραπονεθεί στο τηλέφωνο, παραπονιέται στις εκπομπές που της κάνουν πεσίματα», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

Το ντοκουμέντο από το δυστύχημα των Τεμπών που «δείχνει» εύφλεκτο υγρό

Θεσσαλονίκη – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος που μαχαιρώθηκε από τον 16χρονο αδερφό του – Αθλητές Πολεμικών Τεχνών και οι δύο