in

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε για τις αλλαγές στην εκπομπή της

“Θα δείτε ένα εντελώς διαφορετικό πλατό, άλλους τίτλους, άλλα γραφικά κι ένα γενικότερο φρεσκάρισμα.” σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

  • Την Ναταλία Γερμανού συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, η οποία έκανε τον δικό της απολογισμό για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά που ολοκληρώνεται. Παράλληλα, η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε και για τις αλλαγές που θα υπάρξουν τη νέα χρονιά στην εκπομπή της.

«Η χρονιά ήταν ενδιαφέρουσα και μου αφήνει μία αίσθηση εγρήγορσης, γλυκύτητας και πάντα ευγνωμοσύνης γιατί πιστεύω ότι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα που έχουμε οι άνθρωποι είναι η αχαριστία. Απολογισμούς κάνω εγώ σχεδόν κάθε εβδομάδα και προσπαθώ να εντοπίζω και με τη βοήθεια ανθρώπων από τους οποίους ζητώ τη γνώμη… Ανήκω στους ανθρώπους που μου αρέσει να ακούω τα στραβά μου. Τα καλά λίγο πολύ τα ξέρουμε. Καλό είναι να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σου επισημαίνουν που είσαι λάθος.» δήλωσε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

  • «Θα δείτε ένα εντελώς διαφορετικό πλατό, άλλους τίτλους, άλλα γραφικά κι ένα γενικότερο φρεσκάρισμα. Έπεσε και μία ιδέα να αλλάξουμε και τον τίτλο. Θα δούμε τώρα, παίζει κι αυτό. Στα πρόσωπα ενδεχομένως να γίνουν κάποιες αλλαγές. Εγώ θα την ήθελα πάρα πολύ την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αλλά είναι και μαμά κι έχει να φροντίσει και δύο υπέροχα κορίτσια. Αν καταφέρει και φέρει βόλτα τις οικογενειακές της υποχρεώσεις από εμάς είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη για εμάς. Η Εβελίνα Νικόλιζα θα σας απαντήσει εκείνη αν θα παραμείνει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος μου έλειψε πάρα πολύ. Το αν θα μείνει και την επόμενη σεζόν, πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να παραμείνει.» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού κι απάντησε για τον Κώστα Τσουρό:

«Τον Κώστα Τσουρό απέναντι τον παρακολουθούσα όσο μπορούσα γιατί όταν μία εκπομπή είναι απέναντι, δυσκολεύεσαι να την παρακολουθείς.»

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Λύτρας απαντά στο ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη και του «Επι Τόπου» – «Τα χρέη μου τα έκανα όταν…»

Λέρος ΤΩΡΑ – Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για υπόθεση κατασκοπείας – Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί