Η επίσκεψη της Τατιάνας Μπλάτνικ στη Μελβούρνη για το γεύμα συγκέντρωσης χρημάτων του Ελληνικού Μουσείου ήταν…μυστική όπως έγραψε η εφημερίδα Herald Sun.
Γι’ αυτό και η πρώην σύζυγος του Νικόλαου περίμενε να περάσουν πέντε μέρες για να πει το δικό της ευχαριστώ και να δημοσιεύσει εικόνες «Ήταν τιμή μου να προσκληθώ στη Μελβούρνη την περασμένη εβδομάδα για να υποστηρίξω το ελληνικό μουσείο.Αυτό που μου έμαθε η Ελλάδα -ξανά και ξανά- είναι ότι όσο πιο ισχυρές είναι οι ρίζες μας, τόσο περισσότερο μπορούμε να επεκταθούμε. Η αγάπη μου για τον πολιτισμό, τις ιστορίες και την κληρονομιά της καθοδηγεί το έργο μου για να χτίσω πιο υγιείς κοινότητες -ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά- και για να διατηρήσω ζωντανή την πολιτιστική κληρονομιά» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Τατιάνα πέρασε πολύ ρομαντικά στην Αυστραλία… με πολύ “προσεγμένη” παρέα. Θα επανέλθω.




GIPHY App Key not set. Please check settings