in

Η Σπυροπούλου μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου μωρού της

Αντίστροφα μετράει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μπει στον μήνα της και η ίδια έχει προγραμματίσει τον τοκετό της, μιας και θα κάνει καισαρική.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έτοιμη για το μαιευτήριο, καθώς η προγραμματισμένη καισαρική της είναι για αρχές Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι η παρουσιάστρια θα γεννήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ακόμη και σήμερα!

  • «Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλίτσα είναι μωρό, τη φιλάει, τη χαϊδεύει, αλλά μέχρι εκεί, δε ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι κι αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αυτή τη φορά, μέχρι το τέλος» είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Στην παραλία με τον γιο της λίγο πριν γεννήσει

  • Η παρουσιάστρια η οποία μετρά αντίστροφα να γεννήσει, καθημερινά απολαμβάνει τις βόλτες της με τον γιο της, Βλάσση, ο οποίος σύντομα θα αποκτήσει αδελφάκι.

Χθες Κυριακή 30 Ιουνίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράστηκε στιγμιότυπο με τα ποδαράκια του μικρού της, αποκαλύπτοντας πως βρέθηκαν στην παραλία για το μπάνιο τους.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πυρκαγιές ΤΩΡΑ – Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στη Σταμάτα, διάσπαρτες εστίες στην Κερατέα – Σε εξέλιξη οι φωτιές σε Ζάκυνθο και Δίστομο

Συνελήφθη η Γιαννοπούλου μετά από μήνυση του Ταουξή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων