in

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκαλύπτει – ‘Καθόμουν στο πάτωμα και έκλαιγα. Δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω”

Καλεσμένη στο “Στούντιo 4” βρέθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου με αφορμή την ταινία “Ο τελευταίος ταξιτζής”.

Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην ταινία του Στέργιου Πάσχου.

Η οντισιόν έγινε λίγο αφότου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην υποκριτική: “Όταν έκανα οντισιόν για την ταινία το θυμάμαι, ήταν μία γερή οντισιόν. Ο Κώστας ο Κορωναίος είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός, ήταν τόσο έμπειρος, εγώ δεν είχα εμπειρία. “Τι θα κάνω τώρα” έλεγα, ήθελα πολύ να κάνω αυτήν την ταινία. Ο σκηνοθέτης μας βοήθησε πολύ. Όταν έγινε η οντισιόν διάβαζα εγώ το σενάριο πρίμα βίστα, οπότε την ώρα που διάβαζα ταυτόχρονα έπαιζα. Ήταν πολύ multitasking όλο αυτό, να παίζω με έναν άνθρωπο ο οποίος είχε τόση εμπειρία, είχα έναν σκηνοθέτη που με κοιτούσε, δεν ήξερα τι να κάνω ταυτόχρονα. Έγραφε το σενάριο “τώρα φιλιούνται” και δεν ήξερα τι να κάνω, “τώρα πρέπει να τον φιλήσω; Τι πρέπει να κάνω;” σκεφτόμουν την ώρα που έπαιζα. Τελικά το άφησα να πάνω στον Κώστα”.

Ο “Τελευταίος Ταξιτζής” έχει ερωτικές σκηνές: “Είχα ερωτικές σκηνές στην πρώτη μου δουλειά. Ήταν μία αρκετά απαιτητική σκηνή. Δεν έχω κάπως τις ερωτικές σκηνές στο μυαλό μου, είναι ξεκάθαρα η δουλειά, δεν είναι κάτι άλλο πέρα από αυτό, δεν είναι κάτι, είναι μία αφήγηση και αυτή. Ένιωθα μία εμπιστοσύνη να γυρίσω ερωτικές σκηνές με τον Έκτορα Λιάτσο και τον Κώστα Κορωναίο […] Είναι και θέμα ματιάς, αν δεις την ταινία θα καταλάβεις ότι χωρίς αυτή τη σκηνή δεν βγαίνει το φινάλε”.

Όπως μοιράστηκε, υπήρξε μία σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει για το φινάλε της ταινίας, η οποία τη “λύγισε”: “Είναι μία ιδιαίτερη σκηνή στο τέλος της ταινίας. Απλά καθόμουν στο πάτωμα, έκλαιγα και έλεγα “Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω, δεν ξέρω εάν μπορώ να το κάνω, είναι πάρα πολύ το βάρος, δεν ξέρω αν μπορώ να το σηκώσω””.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ – Νεκρός στην Αγία Άννα ο Λευτερης Θεοδωρόπουλος

Οι αστείοι στην ΕΡΤ έχασαν την παρουσίαση του Αντετοκουνμπο στο φιλικό με τις Μπαχάμες