in ,

CryCry OMGOMG

Η “Κατάρα” του Παπαδάκη ξαναχτύπησε τον Λιάγκα – Με πάσα 2% δεν πάς πουθενά…

Δυστυχώς και παρά τα πρόμο τα συνεχή βίντεος στα κοινωνικά δίκτυα που στο τέλος της ημέρας αποδυναμώνουν το τηλεοπτικό προϊόν – αλήθεια δεν υπάρχει ένας μέσα στον Αντ1 να το σκεφτεί αυτό; – το νέο πρωϊνό του “μαγαζιού” με τον Στάθη δεν τραβάει. 

  • Με πάσα 2% στον Λιάγκα… ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος το ρήγμα μετατρέπεται σε φαράγγι σε σχέση με τους αντιπάλους και το αποτέλεσμα… δεδομένο.

 

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει τηλεοπτική παραγωγικότητα πώς να υπάρξει ανταγωνιστικότητα; Αναρωτιέμαι.

 

  • Τι άλλο να κάνει ο Λιάγκας; Σπαθιά να καταπιεί; Έφτασε σε πολύ μεγάλο μέσο όρο… αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά… απέναντι στην Καινούργιου που ναι μεν πήρε την πρωτιά… αλλά με μια εκπομπή που λυπάμαι που το γράφω… “δεν βλέπεται”. 

 

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χάνουν πολλά λεφτά – Πονοκέφαλος το “Grand Hotel” για τον ΑΝΤ1

Φοινικούντα ΤΩΡΑ – Ο ανιψιός του 68χρονου συναντήθηκε με τον συνεργό λίγες μέρες πριν τη διπλή δολοφονία