in

Η Μουρτζούκου δέχθηκε επίθεση μέσα στην φυλακή από συγκρατούμενές της

«Κόκκινο πανί» φαίνεται πως είναι η Ειρήνη Μουρτζούκου, για τις υπόλοιπες κρατούμενες στις φυλακές Κορυδαλλού.

Λεκτική επίθεση από τις συγκρατούμενές της στις φυλακές Κορυδαλλού δέχθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου, μετά την ομολογία της για τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών και συγκεκριμένα των δύο δικών της, ενός βρέφους φίλης της και της αδερφής της.

Όπως αποκαλύπτεται μετά το πρώτο επισκεπτήριο που δέχθηκε από τους δικηγόρους της, η ψυχολογική κατάσταση της Ειρήνης Μουρτζούκου είναι άσχημη.

Δείχνει χαμένη, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και πού βρίσκεται.

 

Η ίδια αναφέρει μέσω του δικηγόρου της ότι η προσαρμογή στην φυλακή είναι δύσκολη, ενώ παραμένει απαθής σε όλα τα σχόλια που ακούει από τις συγκρατούμενές της – για τις οποίες είναι «κόκκινο πανί» λόγω των εγκλημάτων που ομολόγησε ότι διέπραξε.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Φωτιά” στη Μύκονο έβαλε η Σοφία – Η σύντροφος Έλληνα αθλητή και…

Αυτή είναι η αλήθεια – Η Στεφανίδου φέρνει ξανά στο γυαλί την θρυλική εκπομπή του Χατζηνικολάου!