in

OMGOMG

Η κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, έγινε πλέον ο Φιν

Η 15χρονη κόρη της Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Άφλεκ, πρώην Σεραφίνα Ρόουζ, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με το νέο της όνομα, Φιν, στην επιμνημόσυνη δέηση για τον πατέρα της ηθοποιού το περασμένο Σαββατοκύριακο.

 

  • Φορώντας ένα μαύρο παντελόνι και με κοντοκουρεμένο μαλλί, η κόρη του Μπεν Άφλεκ συστήθηκε με το νέο όνομα πριν διαβάσει ένα εδάφιο της Βίβλου στο εκκλησίασμα στο Christ Church United Methodist της Δυτικής Βιρτζίνια το Σάββατο.

 

 

Το Φιν έχει φωτογραφηθεί με τα νέα κοντοκουρεμένα μαλλιά του ήδη από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, αλλά η κηδεία ήταν η πρώτη φορά που το παιδί των κορυφαίων ηθοποιών συστήθηκε δημόσια με το νέο του όνομα.

  • Η επιμνημόσυνη δέηση, που μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook, έγινε για τον πατέρα της Τζένιφερ Γκάρνερ, Γουίλιαμ Τζακ Γκάρνερ, ο οποίος πέθανε πριν από μία εβδομάδα σε ηλικία 85 ετών. Όταν ήρθε η σειρά του Φιν, ανέβηκε στο βήμα και είπε: «Γεια σας, το όνομά μου είναι Φιν Άφλεκ», και στη συνέχεια διάβασε το εδάφιο 16, στίχος 8 από το βιβλίο των Παροιμιών: «Καλύτερα λίγα με δικαιοσύνη, παρά μεγάλα εισοδήματα με αδικία».

 

Η Τζένιφερ Γκάρνερ είχε ανακοινώσει τον θάνατο του πατέρα της στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι έφυγε «ειρηνικά». «Ο πατέρας μου πέθανε ειρηνικά το απόγευμα του Σαββάτου. Ήμασταν μαζί του, τραγουδώντας το Amazing Grace καθώς μας άφηνε. Αν και δεν υπάρχει τραγωδία στον θάνατο ενός 85χρονου ανθρώπου που έζησε μια υγιή, υπέροχη ζωή, ξέρω ότι η θλίψη είναι αναπόφευκτη».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Για πρώτη φορά το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό – Βγήκε στη δημοσιότητα μετά από 112 χρόνια

Το Ευρωκοινοβούλιο έφερε νέους κανόνες για το νοθευμένο μέλι και άλλα προϊόντα – «Οδηγίες για το πρωινό»