in

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταξιδιωτική του εκπομπή του

Όχι με μία, ούτε με δύο αλλά με τρία συνολικά τηλεοπτικά projects θα βρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 το ερχόμενο φθινόπωρο. Ο δημοφιλής παρουσιαστής ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου, μετά την επιτυχημένη πορεία του «The 2Night Show» αλλά και του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος».

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «οργώνει» το τελευταίο διάστημα την ελληνική επαρχία, στο πλαίσιο της νέας ταξιδιωτικής του εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα τους επόμενους μήνες στον ΑΝΤ1 και θα φέρει τον τίτλο «The Road Show», φέρνοντας στο κοινό αναμνήσεις από την εποχή του «Όμορφου Κόσμου».

Ο παρουσιαστής έχει βρεθεί στην Κρήτη, την Αλεξανδρούπολη και τη Λειβαδιά, όπου πραγματοποίησε γυρίσματα, τα οποία θα συνεχιστούν μέσα στο καλοκαίρι. Το «The Road Show» θα βγει στις οθόνες μας το ερχόμενο φθινόπωρο και θα αποτελείται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, από 8 επεισόδια.

Το βράδυ της Δευτέρας (17/6) έπαιξε στον αέρα του ΑΝΤ1 και το πρώτο τρέιλερ της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής. Εκεί βλέπουμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μαζί με τον συνεργάτη του, Διονύση, να περιπλανιούνται στην ελληνική φύση, ψάχνοντας τον σωστό δρόμο.

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη – Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις για προσλήψεις 40 οδηγών στον ΟΑΣΘ

Αποκαλυπτικό – Στο φώς η κατάθεση της συζύγου του Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της