in

Γλυφάδα ΤΩΡΑ – Γερανοφόρο έπεσε σε καφετέρια – «Ζούμε από θαύμα»

Ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20.9.25) στη Γλυφάδα, όταν γερανοφόρο όχημα ανετράπη υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και προσέκρουσε σε κατάστημα επί της οδού Φοίβης.

Από το ατύχημα με το γερανοφόρο στη Γλυφάδα δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Τροχαία, ενώ στο σημείο έσπευσε και συνεργείο για την απομάκρυνση του γερανού.

Εργαζόμενος από την εταιρεία με τον γερανό υποστηρίζει ότι λύγισαν τα πόδια του μηχανήματος και είχαμε το ατύχημα.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Φοίβης διεκόπη προσωρινά, με αποτέλεσμα να προκληθούν κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή.

 

«Ζούμε από θαύμα»
«Καθόμουν στο τραπέζι με το αφεντικό μου και ξαφνικά ακούμε έναν θόρυβο. Κοιτάμε και βλέπουμε κάποια έπιπλα να πέφτουν. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Εκεί περνάει πολύ κόσμος ζούμε από θαύμα», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr.

«Νιώσαμε πολύ έντονα την πτώση και πετάχτηκαν κομμάτια», τονίζει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Τόσο η Βίκυ όσο και οι υπόλοιποι δουλέψαμε πολύ στο GNTM για να υπάρχει αυτή η απήχηση»

Η Βιργινία Δικαιούλια παραμένει αθώα και σέξι – Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες…