Η γλουτένη, η πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη, έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων για την υγεία. Τις τελευταίες δεκαετίες, πληθαίνουν οι ισχυρισμοί ότι η γλουτένη προκαλεί φλεγμονή στον οργανισμό, ακόμη και σε ανθρώπους χωρίς δυσανεξία ή κοιλιοκάκη. Αλλά πόσο αληθινό είναι αυτό; Η επιστημονική έρευνα προσφέρει χρήσιμες απαντήσεις, αποσαφηνίζοντας μύθους και πραγματικότητα.
Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια


GIPHY App Key not set. Please check settings