in

Γιώτα Τσιμπρικίδου για το πώς έμεινε έγκυος- «Όταν είμαι έτοιμη, θα μιλήσω για αυτό»

Για την εγκυμοσύνη της και τα συναισθήματα που της δημιούργησε μίλησε η Γιώτα Τσιμπρικίδου. Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών εντόπισαν τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό σε κοσμική εκδήλωση, με την ίδια να αποκαλύπτει πως βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύησης.

«Είναι κάτι που το θέλαμε χρόνια με τον άντρα μου, το παλέψαμε πολύ. Όταν είμαι έτοιμη, θα μιλήσω για αυτό, γιατί θεωρώ πως είμαστε πολλές οι γυναίκες που προσπαθούμε να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι», εξομολογείται η Γιώτα Τσιμπρικίδου και προσθέτει:

«Το παιδί τελικά έρχεται όταν το θέλει εκείνο, πολλές φορές και με τη βοήθεια της Ιατρικής. Πλέον είμαι χαρούμενη που όλα πηγαίνουν προς το παρόν πολύ καλά».

«Το φύλο το γνωρίζω αλλά, επειδή δεν το έχω πει ακόμα σε δικούς μου ανθρώπους, ας μην το μάθουν τηλεοπτικά. Σε λίγο θα μπω στον 5ο, θα κάνουμε την Β’ Επιπέδου, οπότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα», τόνισε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της στις κάμερες η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάτρα ΤΩΡΑ – Έριξε κροτίδα σε σχολείο και τραυμάτισε 12χρονο

Καρδίτσα ΤΩΡΑ – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 12χρονος που έριξε οινόπνευμα σε τζάκι