in

CryCry LOLLOL

Γιώργος Μουκίδης – «Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει»

Ο Γιώργος Μουκίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ο συνθέτης μίλησε για το Νότη Σφακιανάκη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Δέσποινα Βανδή.

«Όλοι θέλουν να επιστρέψει ο Νότης και εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά. Οι δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή παρεξηγήθηκαν από την κοινή γνώμη, δεν ήξερε για ποιους μίλαγε, και εκτέθηκε. Οι δημοσιογράφοι δεν είστε και τα καλύτερα παιδιά, όταν “τσίμπησαν” τον Νότη, αποκάλυψαν το όνομά του. Για άλλον, θα έλεγαν γνωστός τραγουδιστής», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος».

Κλείνοντας ανέφερε: «Δε θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε. Μακριά και αγαπημένοι».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. Άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του είναι ειλικρινής, επομένως, ευτυχισμένος.
    Την αλήθεια λέει ο Μουκίδης. Ο Νότης είναι τραγουδισταράς ενώ ο Αργυρός είναι ένας
    τραγουδιστής της σειράς που τον προωθεί το σύστημα.
    Ο Μουκίδης είναι δίκαιος και λέει πάντα καλά λόγια για όποιον πραγματικά το αξίζει.

    • Μόνο που δεν τον διακατέχει και τόση ειλικρίνεια για τη συμπεριφορά του στο διαζύγιό του.
      Ο Αργυρός έχει πολύ ωραία χροιά στη φωνή του (ειδικά στην αρχή έμοιαζε πολύ στου Ρέμου τη φωνή) και τραγουδάει σωστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί τον υποτιμάς

      • Έχει ειλικρίνεια στις απόψεις του. Το διαζύγιό του είναι προσωπική του υπόθεση και δεν μας αφορά. Δεν τον υποτιμώ τον Αργυρό αλλά γνωρίζω από μουσική. Ένας τραγουδιστής της σειράς είναι και τίποτα άλλο. Μιμείται τον Ρέμο, η φωνή του δεν μοιάζει καθόλου όμως. Αν μιμείσαι και ζορίζεσαι είναι ανάξιος, ένα τίποτα. Δεν έχεις ούτε ταλέντο, ούτε προσωπικότητα. Και σιγά την έκταση φωνής που έχει ο Αργυρός καλέ. Μικρή έκταση. Ο Νότης έχει φωνάρα μερακλίδικη με έκταση, ικανότητες και χροιά υπέροχη Κάτι ξενέρωτους Ρέμους και Αργυρούς τους έχει για πρωινό. Σιγά τα τσουτσέκια. Δεν ξέρει ο Μουκίδης από μουσική και ξέρεις εσύ? Έλεος. Μην είσαι τόσο ξερόλας.

      • Μια συμπαθητική φωνούλα έχει ο Αργυρός. Τίποτα παραπάνω. Ο Νότης έχει φωνάρα και θεϊκή χροιά. Δεν συγκρίνονται. Ο Αργυρός μιμείται τον Ρέμο. Δεν μοιάζει η φωνή του με τον Ρέμο. Έχει τεράστια διαφορά. Δεν είσαι καλλιτέχνης αν μιμείσαι και ζορίζεσαι να τραγουδήσεις. Δεν τον υποτιμώ. Τον κρίνω βάσει αυτού που είναι.
        Εσύ υποτιμάς φωνάρες όπως η Τάνια. Αν κρίνεις ακόμα και τους καλλιτέχνες βάσει κόμματος, τότε είναι λυπηρό. Αν πάλι θεωρείς τον (φιλ)Αργυρο καλύτερο απ’ την Τάνια τότε να κοιτάξεις τα αυτιά σου. Αλλά οποιος είναι δικό σας παιδί τον βγάζεις “ταλεντάρα”. Αν όχι, τον βγάζεις ατάλαντο…

Νεογέννητο βρέθηκε σε αποχέτευση – Αρουραίοι είχαν φάει τα χείλη και τα δάχτυλά του!

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Σοκ με νεκρή αγελάδα που επέπλεε στον Θερμαϊκό!(Βίντεο)