Η Κατερίνα Λάσπα και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν έναν ιδιαίτερο διάλογο στο κλείσιμο της κουβέντας τους στο Πρωινό, το μεσημέρι της Τρίτης. Μιλώντας για την τηλεόραση, ο παρουσιαστής άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί στον ίδιο και τη δική του τηλεοπτική παρουσία.
«Θέλω να κάνω τηλεπαιχνίδι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε: «Αυτό που κάνω εδώ τώρα που σπάω κάθε μέρα το στομάχι μου να βρω κανένα θέμα. Κουράστηκα πολύ, θέλω να κάνω ψυχαγωγία πάλι. Είναι δύσκολο πολύ πια, γιατί είναι τεράστιος ο ανταγωνισμός, είναι 6-7 εκπομπές, κυνηγάμε όλοι τα ίδια θέματα, είναι δύσκολη πια αυτή η ζώνη».
«Έχω πέσει στην παγίδα που έστησα, το infotainment έβαλα το χεράκι μου να γίνει. Ο δρόμος είναι ένας, ή να πάω στην ενημέρωση όπως ξεκίνησα ή να το γυρίσω τελείως στο τσάμικο και την ψυχαγωγία να τελειώσει το θέμα», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.



GIPHY App Key not set. Please check settings