in

Ο Λιάγκας για την σύλληψη του ποινικολόγου – «Έπαθα σοκ, ανατρίχιασα και δεν το πίστευα»

Στη σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας. Όπως είπε ο παρουσιαστής, όταν τον ενημέρωσε η Άρια Καλύβα νωρίς το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου για το συμβάν, έπαθε σοκ.

  • Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πάμε στα σημαντικά και καμιά φορά λες πώς θα γεμίσει η επικαιρότητα και η ζωή σε διαψεύδει και δίνει τέτοιες ειδήσεις που είναι σοκαριστικές, ειδικά όταν πρωταγωνιστής είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζεις δημοσιογραφικά. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω βρεθεί και εκτός τηλεόρασης, δεν έχω κάνει παρέα, έχουμε κάτσει, έχουμε μιλήσει για διάφορες υποθέσεις, τον έχω πάρει πάρα πολλές τηλέφωνο. Είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της δικηγορίας και τα τελευταία χρόνια ήρθε στο προσκήνιο και ανέλαβε πολύ σημαντικές υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης.

Ξαφνικά με παίρνει χθες τα ξημερώματα η Άρια και λέω ότι κακό έγινε… Και μου είπε ότι έγινε αυτό και αυτό και δε θα το πιστεύω. Αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτό το πράγμα. Έπαθα σοκ, ανατρίχιασα και δεν το πίστευα».

  • Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε ότι δε μπορούν να πουν στην τηλεόραση το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά ούτε να δείξουν την εικόνα του καθώς αυτό επιτάσσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βόνιτσα ΤΩΡΑ – Υπάλληλος καθαριότητας παρασύρθηκε από ΙΧ. Φόβοι για ακρωτηριασμό του ποδιού του

Χανιά ΤΩΡΑ – Στο νοσοκομείο δυο ανήλικα κορίτσια με οξεία μέθη