in

Γιώργος Χρυσοστόμου – “Αν ασχοληθώ με κάτι τέτοιο θα είναι σαν να αποδέχομαι ότι…”

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση που συμμετέχει αυτό το καλοκαίρι, ο Γιώργος Χρυσοστόμου συνάντησε την Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στο ενδεχόμενο να βρεθεί στην παρουσίαση εκπομπής όσο και στο να βρεθεί στο μέλλον σαν υποψήφιος σε κάποια εκλογική διαδικασία.

  • Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξομολογήθηκε πως «νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλός στην παρουσίαση μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν ξέρω, δεν έχω κάνει ποτέ δοκιμαστικό. Προτάσεις μου έχουν κάνει αλλά δεν θα το έκανα γιατί δεν ήταν κάποια δελεαστική. Και το τηλεπαιχνίδι το φοβάμαι, ότι δηλαδή δεν θα το κάνω σωστά. Δεν είναι ότι το σνομπάρω αλλά δεν έχω αυτόν τον κώδικα. Ας δούμε όμως τι θα φέρει ο χρόνος, μπορεί να έρθει μια πρόταση που να με δελεάσει».

«Κάτι έγινε σε προσέγγιση στις δημοτικές εκλογές αλλά είναι ένας κόσμος που δεν τον ξέρω καθόλου. Ένας κώδικας, κάποια ελληνικά που δεν τα ξέρω. Είναι μια άλλη γλώσσα ελληνική, δεν είναι καθόλου το γήπεδο μου. Εγώ προσπαθώ γενικότερα η πολιτική μου στάση να είναι η καθημερινότητα μου σε σχέση με τους υπόλοιπους, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με τα δεδομένα που υπάρχουν και να αντιστέκομαι εκεί που μπορώ να αντισταθώ».

  • «Το να ασχοληθώ όμως με κάτι τέτοιο νομίζω ότι θα το πάρω προσωπικά. Γιατί θα είναι σαν να αποδέχομαι ότι δεν έχω κάτι άλλο να δώσω στη δική μου δουλειά και δεν θα ήθελα να μου συμβεί αυτό» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Χρυσοστόμου σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χανιά ΤΩΡΑ – Στο νοσοκομείο δυο ανήλικα κορίτσια με οξεία μέθη

Αποκαλύφθηκε – Αυτό είναι το σύστημα των μασέρ που εξυπηρετούν άλλες…ανάγκες