in ,

CryCry LOLLOL

Γιατί ο Μαζωνάκης κατηγορεί την αδελφή του – Πως διαπίστωσε τους άδειους τραπεζικούς λογαριασμούς

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, ο τραγουδιστής είναι σε αντιδικία με την αδερφή του για τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

 

  • Ο αγώνας θα είναι μεγάλος και ο Μαζωνάκης υποφέρει… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, ο καλλιτέχνης δεν θα καταλάβαινε τίποτα αν δεν αποφάσιζε να κάνει μια μεγάλη αγορά ώστε να … ανακαλύψει πως δεν υπάρχουν χρήματα.

 

Και αυτό συνέβη διότι ο τραγουδιστής δεν διαχειριζόταν τα χρήματα του αλλά η αδερφή του μετά από δική του βεβαίως εντολή. Πλεόν την κατηγορεί για υφαρπαγή περιουσιακών στοιχείων μεγάλου ύψους. Είναι μια υπόθεση που θα μας απασχολήσει πολύ καθώς μιλάμε για τεράστια ποσά…  

 

  • Ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο προσπαθεί να μην δείχνει την ψυχολογική του κατάσταση δημόσια ενώ υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση που εμπλέκεται και θα σας αποκαλύψω σύντομα…

 

Να σας θυμίσω πως η αδερφή του η Βάσω τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Μακρυνιώτη και μάλιστα οι τρεις τους έκαναν στενή παρέα, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να αναρτά στα social media αστεία στιγμιότυπα από μαγειρικές τους.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χαλκίδα ΤΩΡΑ – Ο επιχειρηματίας που εκβιάστηκε απο τους εφοριακούς αποκαλύπτει. “Μη μιλήσεις γιατί…”

Τί είναι η μεσογειακή αναιμία και πώς αντιμετωπίζεται