in

Γιάννης Τσορτέκης – «Και τα κακόβουλα σχόλια είναι μέσα στη λογική του παιχνιδιού»

Με αφορμή το νέο του ρόλο στο θέατρο, όπου και υποδύεται τον Στράτο Διονυσίου αυτή την περίοδο, ο Γιάννης Τσορτέκης παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και στα τηλεοπτικά συνεργεία. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως προσεγγίζει το νέο του ρόλο αλλά και πως διαχειρίζεται τα κακόβουλα σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσορτέκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία στο να υποδυθώ τον Στράτο Διονυσίου, για να είμαι ειλικρινής, γιατί τα πράγματα συμβαίνουν πολύ αρμονικά και φυσιολογικά. Οπότε δεν είναι θέμα δυσκολίας όσο συναρμογής αυτού για να μπορέσει να προκύψει όλη αυτή η ιστορία σαν μια ταινία».

«Δεν θυμάμαι κακόβουλα σχόλια που να με έχουν πειράξει, αλλά που να μου έχουν κάνει ναι. Βέβαια, αλλά αυτά είναι μέσα στη λογική του παιχνιδιού αυτού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΟΣΥ – Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου που χρησιμοποιούσε το κινητό του εν ώρα εργασίας