in

CuteCute LoveLove

Γιάννης Παπαμιχαήλ – Παντρεύεται σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του, την αγαπημένη του, Ελένη Κολτζή

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Σήμερα θα τελεστεί ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού και ο θείος του ενημερώθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Στις 12:00 άρχισαν να καταφτάνουν στο δημαρχείο του Πειραιά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η αγαπημένη του, Ελένη Κολτζή, για να ενωθούν με τα δεσμά του πολιτικού γάμου.

Σήμερα τυχαίνει να είναι και τα γενέθλια του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη κάνοντας την 4η Ιουνίου ακόμη πιο σημαντική για τον ίδιο.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κατέφθασε στο δημαρχείο του Πειραιά φορώντας ένα μπεζ κοστούμι στο χρώμα της άμμου και στάθηκε στην είσοδο μέχρι να φτάσει η αγαπημένη του.

Η Ελένη Κολτζή, με την οποία γνωρίστηκαν πριν από 7 μήνες, κατάγεται από τη Βέροια και κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο. Είναι απόφοιτη φυσικοθεραπείας κι εργάζεται στην έρευνα.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με συγγενείς του, οι οποίοι και δήλωσαν πως δεν ήξεραν για τον γάμο, ενώ στον γάμο βρίσκεται η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νάντια Μουρούζη, με την οποία και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Χαρακτηριστικά η Έφη Πίκουλα δήλωσε: «Δεν θα είμαι στον γάμο του Γιάννη. Αλίμονο ο Γιάννης, το παιδί της Αλίκης να ζήσει, να ευτυχήσει γιατί πέρασε πάρα πολλά και χαίρομαι που έχει βρει τη σύντροφό του για να πορευτεί στη ζωή του με αγάπη και τρυφερότητα», ενώ ο Αντώνης Βουγιουκλάκης σημείωσε: «Δεν ξέρω τίποτα όχι. Μα, δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάτε πραγματικά. Πού να το ξέρω εγώ;».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σαμοθράκη ΤΩΡΑ – Ακαριαίος ο θάνατος του ψαροντουφεκά που σκοτώθηκε από προπέλα ταχύπλοου

Δημήτρης Πανόπουλος – «Ξέρω ότι η περίοδος αυτή ήταν δύσκολη για τον Δημήτρη Παπανώτα»